Termeni și condiții

 

SATELE UNITE ALE ROMÂNIEI

Termeni și condiții de participare

 

Date generale

Proiectul Satele Unite ale Romaniei este organizat de Consiliul Județean Maramureș reprezentată prin președinte Gabriel Zetea, în parteneriat cu Asociația Interculturală de Tradiții, reprezentată prin președinte Peter Hurley, denumiti în continuare Organizator.

 

Condiții de participare

Organizatorul are dreptul să modifice programul festivalului fără notificarea participanților, în funcție de diverse situații care pot să apară pe parcurs. Totuși, vom face tot posibilul să anunțăm în timp util orice modificare a programului oficial al evenimentului.

 

Elementele de grafică ale festivalului și informațiile de pe site-ul festivalului, canalele de comunicare social media și toate tipurile de suport publicitar aparțin în mod exclusiv organizatorului și nu pot fi utilizate fără acordul expres în scris al acestuia. Satele Unite ale României este o marca înregistrată a Asociației Interculturală de Tradiții.

 

Prin completarea formularului vă asumați întreaga responsabilitate asupra corectitudinii informațiilor transmise.

 

Organizatorul își asumă obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care participanții le furnizează despre ei.

 

Prin completarea datelor cu caracter personal, participanții declară că acceptă necondiționat ca datele lor să fie incluse în baza de date a organizatorului și își dau acordul ca aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat temporal de către organizator pentru desfășurarea activităților festivalului.

Participanții iau la cunoștință faptul că le sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra acestora, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor lor, garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

Micro-evenimente

Programul SATELE UNITE ALE ROMÂNIEI nu acordă finanțare pentru activitățile pe care urmează să le desfășurați în proiect. Asigurarea resurselor umane și materialelor necesare în cadrul proiectului revin în totalitate inițiatorului fiecare micro-eveniment în parte.

Organizatorii micro-evenimentelor sunt responsabili pentru desfășurarea în siguranță a micro-evenimentelor propuse. Organizatorii SATELE UNITE ALE ROMÂNIEI și partenerii săi nu pot fi trași la răspundere pentru eventualele reclamații sau pagube produse în cadrul micro-evenimentelor.

Fiecare organizator de micro-eveniment este de acord să respecte următoarele indicații de organizare:

– o petrecere participativă (nu un spectacol)
– fără taxă de participare, fără vânzare de mâncare și băutură (excepție: strângeri de fonduri pentru muzicanți, cheltuieli necesare micro-evenimentului, cauze sociale, etc.)
– mâncarea servită pregătită din ingrediente locale, fără grătare sau mici, etc.
– muzică tradițională live cu amplificare minimă, interzis playback-ul
– fără scenă, eventual o podea de lemn
– realizarea unui “event” pe FB cu datele de contact ale organizatorului

 

Reuniunea Satelor

Fiecare comunitate care se înscrie cu un micro-eveniment (care poate fi organizat oricând până la 1 decembrie 2018) primește o invitație să participe cu o delegație la Reuniunea Satelor din 18 – 19 august 2018 în Săpânța, Maramureș. În fiecare an, Reuniunea Satelor poate fi găzduită de o altă comunitate din România, celebrând astfel această unire a României rurale într-un concept sănătos, autentic.

Delegațiile sunt centralizate la nivelul fiecărui județ. Organizatorul asigură:

– transport dus-întors din județul de reședință până în Săpânța
– cazare pentru cele două nopți, 18 și 19 august 2018
– masa pentru cele 3 zile: 18 august (masa de seară), 19 august (mic dejun, prânz și masa de seară) și 20 august (mic dejun) servite în Săpânța, la bucătărie câmpenească pe pajiste, cu mâncare tradițională, (meniu fix).

Locurile sunt limitate la 800 de persoane. Sunt alocate 20 de locuri pentru fiecare județ, care vor fi oferite pe principiul primul venit, primul servit.

Lista se va închide în ziua de 5 august, momentul în care locurile din județele care nu și-au atins cota, vor fi alocate altor județe cu mai multe solicitări.

 

Siguranța în incinta Reuniunea Satelor

 

Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza persoane care dovedesc nerespectarea condițiilor de participare la festival.

 

Accesul la Satele Unite ale României este gratuit, însă poate fi refuzat fără preaviz de către organizator oricărui participant care încalcă Termenii și condițiile de participare și/sau are un comportament inadecvat sau ilegal care poate afecta sau vătăma ceilalți participanți.

 

Organizatorul are dreptul de a solicita prezentarea actelor de identitate oricărui participant și de a refuza/exclude accesul în zona festivalului persoanelor cu comportament nepotrivit, care refuză cooperarea cu echipa organizatoare sau deranjează bunul mers al activităților din cadrul festivalului.

 

Participanții și părinții/tutorii legali ai copiilor prezenți își asumă faptul că participarea nu este fără risc și înțeleg că este imposibil pentru organizator să ofere siguranță absolută.

 

Participanții și părinții/tutorii legali ai copiilor își asumă faptul că participarea în siguranță la festival este doar responsabilitatea lor și sunt de acord să exonereze organizatorul, reprezentanții acestuia, colaboratorii de orice răspundere pentru riscul rănirii, accidentării, decesului, daunelor materiale și/sau morale rezultate inclusiv din actele de neglijență sau omisiuni ale oricărei alte persoane pe care le pot suporta participanții, în mod direct sau indirect, în urma participării la festival.

 

Este interzisă orice formă de activitate comercială sau publicitară în zona festivalului, fără acordul scris al organizatorului.

Prin prezența la festival, participanții iau la cunoștință faptul că există posibilitatea să fie surprinși în materialele foto/video realizate în zona festivalului și acordă permisiunea ca aceste materiale să fie făcute publice de către organizator, fără a avea dreptul de a ridica pretenții asupra acestora.

 

Toți participanții la festival trebuie să cunoască și să își însușească acești termeni și condiții.

 

Vă mulțumim și vă așteptăm cu mare drag în Maramureș!

 

Organizator,

Consiliul Județean Maramureș

 

Partener

Asociația Interculturală de Tradiții