http://sateleunitealeromaniei.ro/wp-content/uploads/2018/09/38433503_656122408078445_152286947472048128_n.jpg

Detalii eveniment:

Data inceput: 16 September 2018 - 17:00

Data sfarsit: 16 September 2018 - 22:00

X

Organizator:


Nume: Ciocirlan Camelia

Categorie: Persoana fizica

Facebook organizator: Ciocirlan Camelia

Locatie:


Adresa: Dolheștii Mici, România

Experiente similare:

Am mai organizat evenimente ce promoveaza pastrarea traditiilor impreuna cu tata si oamenii din comunitatea noastra iar singura organizez ateliere de nutritie.

Descriere eveniment:

Micro evenimentul va avea loc pe deal,sub poalele padurii,în apropierea râului Podişor.nNe vom bucura de muzică şi vom dansa alături de artiştiipopulari locali şi grupului Străjerii Dolheştii Mici.nFemeile satului vor pregăti mâncare la ceaun si alte bucate specifice gospodăriilor din sat.nVom învăţa meşteşuguri precum cusutul cămăşilor (ii),al cojoacelor,ţesut şi formarea chirpicilor din lut.nVor fi prezenţi profesori de istorie ce a ne asigura că sărbătorim anul centenarului asa cum se cuvine.nSerbarea noastră se va încheia cu un frumos foc de tabără.nAm ales aceasta data deoarece in perioada 14-16 septembrie vom avea oaspeti de seamă (jurnalisti ce vor promova zona noastră).

Alte resurse

Link-uri
https://www.facebook.com/lataraniidolhesteni/
https://www.facebook.com/DolhestiiMici/

SATELE UNITE ALE ROMÂNIEI este o inițiativă a Consiliul Județean Maramureș în parteneriate cu Asociației Interculturală de Tradiții. Nu se acordă finanțare pentru micro-evenimentele. Organizatorii micro-evenimentelor sunt responsabili pentru desfășurarea în siguranță a micro-evenimentelor propuse. Organizatorii SATELE UNITE ALE ROMÂNIEI și partenerii săi nu pot fi trași la răspundere pentru eventualele reclamații sau pagube produse în cadrul micro-evenimentelor. Recomandam verificarea direct cu organizatorilor local a micro-evenimentului. Pentru sesizari, trimiteți-ne un mesaj AICI.