Detalii eveniment:

Data inceput: 12 August 2018 - 16:00

Data sfarsit: 12 August 2018 - 20:00

X

Organizator:


Nume: PAPARIGA MARIA

Functie: PROFESOR

Categorie: Scoala

Facebook organizator: PAPARIGA MARIA

Locatie:


Adresa: Valea Vișeului, România

Experiente similare:

Participare la o serie de activități culturale cu elevii.nRealizare de micro-evenimente, în ultimii doi ani, incluși în proiectul „Drumul Lung spre Cimitirul Vesel”.

Descriere eveniment:

Micro-evenimentul dorește să reunească persoane care au făcut cinste satului Valea Vișeului: preoți, cadre didactice, muzicanți, bucătărese, meșteșugari. nVor fi rememorate povești, întâmplări, din trecut.nVa fi prezentat un moment artistic cu cântece și jocuri tradiționale.nFiecare este un participant activ, un creator al istoriei pe care o trăim acum, la 100 de ani de la Marea Unire.n


SATELE UNITE ALE ROMÂNIEI este o inițiativă a Consiliul Județean Maramureș în parteneriate cu Asociației Interculturală de Tradiții. Nu se acordă finanțare pentru micro-evenimentele. Organizatorii micro-evenimentelor sunt responsabili pentru desfășurarea în siguranță a micro-evenimentelor propuse. Organizatorii SATELE UNITE ALE ROMÂNIEI și partenerii săi nu pot fi trași la răspundere pentru eventualele reclamații sau pagube produse în cadrul micro-evenimentelor. Recomandam verificarea direct cu organizatorilor local a micro-evenimentului. Pentru sesizari, trimiteți-ne un mesaj AICI.